Naši izdelki

Radi ustvarjamo in izdelujemo lepe predmete iz lesa. S prodajo teh izdelkov nam pomagate pri naših nadaljnih projektih. Izdelke ne izdelujemo nazalogo zato prosim pošljite povpraševanje narjeni bodo v 7-14 dni.

Zahvaljujemo se

Družina Ursicraft

01

Stolček Zajček

Naš prvi produkt. Nastal je kot zelo posreček projekt za najino hčero. Želela sva ji narediti stol, ki bi ji pasal v sobo in povdaril njeno igrivost. Nastal je Stolček Zajček. 

02

Bralna Lučka

Želel sem imeti enostavno lučko, ki je prijetna za večerno branje. Ker mi nisobile nobene v prodaji všeč sem naredil svojo. S svojo mehko svetlobo in elegantnim designom lepo dopolni večer ni ambient.

03

Knjižne Poličke

Če še niste opazili na najimem instagramu najina hčere je pravi knjižni molj. Obožije slikanice in vsaki dan preberemo knjigico za lahko noč. Seveda moramo te knjige nekam shraniti zato sva naredila poličke na karete lahko spraviš kar nekaj knjig in nimajo vidnih prijemnih točk. Tek vek kot jih je lepše zgledajo.

04

Piklerjev trikotnik

Vsak otrok se mora gibati in to je ena najboljših igrač kar jih lahko kupite svojemu otroku. Z njim bo odraščal. Naučil se bo plezati, gradil samozavest, osvojil motoriko in se neskončno zabaval.